Placement Papers: Cadence 2007

Glide to success with Doorsteptutor material for competitive exams : get questions, notes, tests, video lectures and more- for all subjects of your exam.

  1. A sequence is given. You should find out error & write correct 1 2 5 10 13 26 29 48. Ans: Error is 48, there you should write 58.
  2. 2, 3 6, 7 14,15 29,46. Error is 46. In every pair you add 1 to get second number. Ans: 29 + 1 = 30
  3. A girl is 13th highest, 13th lowest. How many member. Ans: 25
  4. Rearrange MERGANY Ans: GERMANY (country)
  5. Rearrange BBIRAT Ans: RABBIT
  6. (passage) There are 6 persons k, l, m, n, o, p to give seminar cond: 3 persons should give before lunch and 3 after lunch
  7. (passage) A is daughter of Y, Z is father of Y. Q is son of Z
    1. if T is son of Y, then ans: T and A brother/sister
    2. if m is brother of T, then ans: Z is grandfather of M and M & A are brother/sister
    3. if Q is son of Z them ans: Q & Y are brothers

    Question if speed of ongoing train is 24 and while return is 48

    avg = ________

    ans: 32

  8. 0.23 + 0.02323 + 0.002323________ == ?
  9. 0.4 + 0.44 + 0.444 ________ = ?
  10. 1, 2, 2,4, 8, ans: 32
  11. 55 ⚹ 55 ⚹ 55 + 45 ⚹ 45 ⚹ ⚹ 55 − 55 ⚹ 45 + 45 ⚹ 45 ans: 100
  12. 4 ^ ^ 61 + 4 ^ ^ 62 + 4 ^ ^ 63 + 4 ^ ^ 64. This sum is divisible by which of the following?

ans: 17

Developed by: