Placement Papers: RS Software Placement Paper SeriesTab.amp

Examrace Placement Series prepares you for the toughest placement exams to top companies.

SERIES SECTION

Directions: In the following questions complete the series

NOTE: This section is quite tough and consists of 26 questions to be done in 10 minutes. Please keep track of time.

  1. A C B D E F G I-I H K J L Ans. H

  2. A I Z B E Y C I X D I-G E N J W Ans. W

  3. A D G J M P-R W T S Ans. S

  4. A B C E F G I J K-M L O N P Ans. M

  5. A B F G K L P Q-T S V U W Ans. U

  6. J W X U V S T-Q P S E T Ans. Q

  7. A R H X Y T D T W S T-N P T K R Ans. P

  8. F M B I P Z V I E V-I R Y O U

  9. N Z I Y C X KW F-J F V M Y Ans. V

  10. A A S A S P A S P K A-R Q T S U Ans. S

  11. A E C P S-T R U E Ans. U

  12. B B P R D D L N F F I K-H Q J I K Ans. H

  13. A Z E X I V M T-R Q N S O Ans. Q

  14. A B D G K P-L I W U X Ans. U

  15. B C D A E G H I F J L M N L K N M O Ans. K

  16. X W E F G V U H I J K-P N S R T Ans. T

  17. O D J T O P Q N O E R T-Q O U V W Ans. O

  18. P R N U U P E J R B B-H V U N E Ans. E

  19. L U L M G M N F N P S-O N Q P S

Ans. P