Placement Papers: Ramco Paper 2009Tab.Amp

Examrace Placement Series prepares you for the toughest placement exams to top companies.

  1. 102 is how many times (0.1) ^4 Ans: 106

  2. 5 * 6 * 8 * 12 * 35 * 36 what is the result? Ans: 3628800

  3. X * Y is defined as X + Y/Y then (2 * 3) * 4? Ans: 17/12

  4. Direction sum Ans: Towards west

  5. A is 25 years greater than B. A is as much as 2 and B is less than 34. Then B's age is? My Ans is: 31

  6. For first 60 bags, each bag prices X rs. For additional bags with 60, each bag gets 5% discount. Then how much does 150 bags price? Ans: None of the above

  7. Two discounts in series 20%, 15%, then in single discount? Ans: 32%

  8. Two nos are in ratio 5: 6. Their product is 3000. Which one is larger? Ans: 60

  9. Total amount is 60.50. A is 5/3 of B, B is 1 ½ of C. From this, 4 stmts followed and which one is true? Tips: A = 30.25 = 18.15 C = 12.10 (I've calculated, not presented in Qsn paper, using this u can easily findout the answer)

  10. 0.05 is greater than? Ans: 0.01

  11. 7/15, 2/19, 40/11 which ratio is larger? Ans: Ist choice (7/15)

  12. I donno the qsn but I've marked as 87: 56

  13. 16 + 22 =? Ans: 42 8 10

  14. -10 + 0.5 which of the following integer is greater than the result? Ans: 9