Placement Papers: iNautix Placement Paper Technical C

Download PDF of This Page (Size: 107K)

Examrace Placement Series prepares you for the toughest placement exams to top companies.

  1. main () { char * * p = = “Hello” printf ( “%s” * * p); } Ans: Garbage or nothing

  2. main () { printf ( “%d%c\n” ); printf ( “%d%c\n” ); } Ans: Garbage Value

  3. main () { int x = = 5; printf ( “%d%d” x + +, + + x); } Ans = = 6 6

  4. main () { int x = = 4; printf ( “%d” printf ( “%d %d” x, x) ); } Ans: 4 4 5

  5. main () { union { int i; char p; { int t; char e; char o; }w; }l; printf ( “%d\n” sizeof (l) ); } Ans: 4

  6. main () { int i = = 0, n = = 6; while (n--0); i + = = n; printf ( “%d\n” i); } Ans: 1

  7. main () { char a[] = = “Hello” printf ( “%c\n” * a + + ); } Ans: Error

  8. a = = 3, b = = 2, c = = 1; What's the value of k? k = = a< b < c − 1; Ans: 0

  9. main () { int a = = 3; do { printf ( “%d” a); a = = -1; } } while (a0); Ans: 3

  10. It is not “exact” Question; But the given Answers is:

main () { char c = = -32; int i = = -64; unsigned u = = -26; if (ci) printf ( “PASS1” ); if (i < c) printf ( “PASS2” ); else printf ( “FAIL1” ); if i printf ( “PASS2” ); else printf ( “FAIL2” ); }

Ans: PASS1 PASS2 PASS1